Manisk Måndag Revisted

Oah hela natten oah hela dan… Längesen ett inlägg i bloggen men nu beslutade jag mig för att det är dags igen. Inte minst för att sätta press på mig själv genom att lägga upp om min träning inför Berlin Marathon. Det blir min andra mara i år. Första – Stockholm Marathon gav ett nytt pers med en tid på 3.13 drygt. Min förhoppning är att kunna springa på nytt personbäsa i Berlin trots lägre träningsdos. Min träning kommer att innefatta tre till max fyra pass i veckan och utgå från ett gammalt upplägg av Jnne Holmen som jag sitter inne på. Med drygt åtta veckor kvar ger manisk måndag:

Mån: 16k i 4.50 tempo

Ons: 12k i 4.34 tempo

Lör: 26k med sista 10k på 47.30 min

Heders!

  |
Bokmärk sidans permanenta länk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback länk.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>